Encyklopedie

8. HRDINOVÉ

Hrdinové jsou důležitou součástí hry. Hrdinové se používají na průzkumné útoky a nebo taky pro zahajování útoků jiných. Hrdinu získáte tak, že postavíte ve městě Hrdinskou akademii. (pro prvního hrdinu 1 Hr. akademie a pro každého dalšího 3 Hr. akademie navíc, ale pozor: v jednom městě může být jen jedna Hr. akademie takže počet hrdinů je v podstatě závislý na počtu měst). Trvá 72 tahů, než se vám hrdina vycvičí. Hrdinovi můžete přiřazovat předměty (v záložce Nové předměty, Noví hrdinové), které se vám náhodně generují. Informaci o nalezení předmětu vám oznámí Nová událost.

Hrdinové jdou dále upgradovat pokud máte dostatek zkušeností (zkušenosti získáváte v bitvě). Základní level je 0 a maximální lvl je 10. Samozřejmě, že každý upgrade zlepšuje hrdinovi jeho statistiky. Hrdinu můžete upgradovat nebo mu odstraňovat předměty po kliknutí na Podrobnosti. V každé bitvě existuje malá pravděpodobnost, že se ale hrdina ztratí.



9.1. NOVÉ PŘEDMĚTY, NOVÍ HRDINOVÉ

Tato záložka vám zobrazuje Hrdiny, které jste ještě nepojmenovali, a tudíž je ještě nepoužíváte. Dále zobrazuje předměty, které ještě nejsou přiřazeny žádnému hrdinovi. Zpráva o vycvičení hrdiny i nalezení předmětu se píše do Nových událostí.